2019-02-05

Bli en av oss på Sirona!

Var med och förbättra hälso- och sjukvården!

Sirona är nu i en tillväxtfas och söker nya medarbetare som delar vår passion för hälso- och sjukvård. Vi söker goda analytiker med hög integritet som är lagspelare och som även kan arbeta självständigt. Du kommer att arbeta med kvantitativa och kvalitativa analyser av strategiska och operationella frågeställningar inom hälso- och sjukvården som en del av ett team i nära samverkan med våra kunder. Du får möjlighet till snabb personlig utveckling genom utmanande arbetsuppgifter, kontinuerlig feedback och stort utrymme för eget ansvar.

Sirona är ett innovativt managementkonsultbolag med cirka 35 medarbetare. Här jobbar bland annat läkare, ingenjörer, ekonomer, biomedicinare och apotekare. Mixen av kompetenser skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö, där alla har något viktigt att bidra med. Vi ger dig möjligheten att arbeta med de största och viktigaste vårdfrågorna i nära samarbete med våra kunder. Du kommer att dagligen mötas av nya utmaningar och på så sätt utvecklas i en snabb takt.

För rollen som Tvåspråkig konsult (svenska och norska) söker vi dig som är nyutexaminerad eller har arbetat några år inom konsultbranschen eller inom hälso- och sjukvårdssektorn och har både svenska och norska språkkunskaper.

I rollen som Konsult inriktning sjukhusutveckling är du nyutexaminerad eller har arbetat några år inom konsultbranschen eller inom hälso- och sjukvårdssektorn. Du kommer att arbeta med kvantitativa och kvalitativa analyser av strategiska och operationella frågeställningar inom hälso- och sjukvården och genomförandestöd i verksamhetsförändringar.

För rollen som Seniorkonsult söker vi dig med erfarenhet från något av det ledande managementkonsultbolagen. Du kommer att arbeta som projektledare/manager med team på ca 3-4 personer och ansvar för att driva och leverera strategi- och förändringsprojekt, huvudsakligen mot högsta ledningen hos våra uppdragsgivare inom vårdsektorn och private equity-bolag.

Vi söker även Konsulter, 0-5 års erfarenhet, för dig som är nyutexaminerad eller har arbetat några år inom konsultbranschen eller inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Vi söker även löpande Interns på deltid, för dig som kommer att ta masterexamen eller motsvarande under 2019 - 2020. Du kommer som intern att ingå i våra projektteam och arbeta med analyser av strategiska och operationella frågeställningar i något av våra pågående projekt. Internship hos Sirona är en möjlighet att få en god inblick i vad rollen som konsult innebär samtidigt som du får en värdefull erfarenhet.

Deadlinde för ansökningarna för heltidstjänsterna är 11 mars. Interns söker vi alltid löpande.

Välkommen till vår karriärsida!