2019-11-12

Bli en av oss på Sirona!

Var med och förbättra hälso- och sjukvården!

Sirona söker nya medarbetare som delar vår passion för hälso- och sjukvård. Vi söker goda analytiker med hög integritet som är lagspelare och som även kan arbeta självständigt. Du kommer att arbeta med kvantitativa och kvalitativa analyser av strategiska och operationella frågeställningar inom hälso- och sjukvården som en del av ett team i nära samverkan med våra kunder. Du får möjlighet till snabb personlig utveckling genom utmanande arbetsuppgifter, kontinuerlig feedback och stort utrymme för eget ansvar.

Sirona är ett innovativt managementkonsultbolag med cirka 25 medarbetare. Här jobbar bland annat läkare, ingenjörer, ekonomer och biomedicinare. Mixen av kompetenser skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö, där alla har något viktigt att bidra med. Vi ger dig möjligheten att arbeta med de största och viktigaste vårdfrågorna i nära samarbete med våra kunder. Du kommer att dagligen mötas av nya utmaningar och på så sätt utvecklas i en snabb takt.

Vill du bli intern?

Sirona söker dig som kommer att ta masterexamen eller motsvarande under 2020-2022 och som delar vår passion för hälso- och sjukvård. Vi söker löpande studenter som på deltid kan ingå i våra projektteam och arbeta med analyser av strategiska och operationella frågeställningar i något av våra pågående projekt. Hos oss får du arbeta i en entreprenöriell miljö under intensiv utveckling, tillsammans med ambitiösa och drivna medarbetare som brinner för att utveckla och förbättra hälso- och sjukvårdssektorn. Praktik hos Sirona är en möjlighet att få en god inblick i vad rollen som konsult innebär samtidigt som du får en värdefull erfarenhet.

Sjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom strategiskt förbättringsarbete

Vi söker nu dig som har arbetat några år som sjuksköterska samt gärna med forskning och utveckling. Lämpligen har du i tillägg till din sjuksköterskeutbildning, en master inom exempelvis ekonomi eller entreprenörskap. Du kommer att arbeta med analyser av strategiska och operationella frågeställningar inom hälso- och sjukvården, medicinska revisioner och granskningar, och även med genomförande av verksamhetsförändringar. Du arbetar som en del av ett team i nära samverkan med våra kunder, och du får möjlighet till snabb personlig utveckling genom utmanande arbetsuppgifter, kontinuerlig feedback och stort utrymme för eget ansvar.

Konsult med utbildning och erfarenhet inom matematik, statistik och big data analytics

Vi söker dig som har 1 - 3 års erfarenhet inom konsultbranschen eller inom hälso- och sjukvårdssektorn. Du kommer att arbeta med kvantitativa analyser av såväl strategiska som operationella frågeställningar inom hälso- och sjukvården.  Många av våra uppdrag sträcker sig hela vägen ifrån strategisk analys till att vara en genomförandepartner med våra kunder. Som en del i vårt team arbetar du i nära samverkan med våra kunder och får möjlighet till snabb personlig utveckling genom utmanande arbetsuppgifter, kontinuerlig feedback och stort utrymme för eget ansvar.

Välkommen till vår karriärsida!