2020-01-08

Är du vår nya konsult?

Var med och förbättra hälso- och sjukvården!

Sirona söker nya medarbetare som delar vår passion för hälso- och sjukvård. Vi söker goda analytiker med hög integritet som är lagspelare och som även kan arbeta självständigt. Sirona är ett innovativt managementkonsultbolag med cirka 25 medarbetare. Här jobbar bland annat läkare, ingenjörer, ekonomer och biomedicinare. Mixen av kompetenser skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö, där alla har något viktigt att bidra med. Vi ger dig möjligheten att arbeta med de största och viktigaste vårdfrågorna i nära samarbete med våra kunder. Du kommer att dagligen mötas av nya utmaningar och på så sätt utvecklas i en snabb takt.

Vi söker just nu efter:

Konsulter med 1-3 års arbetslivserfarenhet och konsulter (nyexaminerade studenter)

Vi söker dig som har ett stort intresse för hälso- och sjukvård, är en driven problemlösare och har arbetat 1-3 år som analytiker, konsult eller motsvarande, alternativt dig som är nyexaminerad. På Sirona kommer du att arbeta med kvantitativa och kvalitativa analyser av strategiska och operationella frågeställningar inom hälso- och sjukvården och genomförandestöd i verksamhetsförändringar. Du kommer att arbeta i team och i nära samverkan med våra kunder. På Sirona får du möjlighet till snabb personlig utveckling genom utmanande arbetsuppgifter, kontinuerlig feedback och stort utrymme för eget ansvar.

  • Du har utbildning som ekonom, civilingenjör, läkare eller motsvarande med goda akademiska resultat
  • Du är en god analytiker med hög integritet och är en lagspelare som även kan arbeta självständigt
  • Du är en god kommunikatör såväl muntligt som skriftligt på svenska samt har förmåga att bygga förtroendegivande och långvariga relationer
  • Beprövad arbetslivserfarenhet av analysarbete eller utbildning inom statistik ekvantitativ analys (krav för konsult 1-3 år, meriterande för nyexaminerade)

 

Läs mer på vår karriärsida eller kontakta Erik direkt!