2022-03-03

Möt Thomas: vår nya kollega!

Vi är otroligt glada att ha välkomnat Thomas till oss och är övertygade om att han kommer bidra i vårt arbete för en mer tillgänglig, jämlik och produktiv vård.

 

Vi har ställt två korta frågor till Thomas för att lära känna honom bättre:

Vem är du?

Jag är legitimerad läkare och har tidigare arbetat på Karolinska Universitetssjukhuset med ortopedi. Utöver medicin har jag även hunnit läsa parallellt på Handels. Jag arbetar fortsatt periodvis inom vården och har även uppdrag inom läkarprogrammet på KI.

Varför Sirona?

Många anledningar! En särskilt viktig drivkraft för mig är att kunna utvecklas med nya kunskaper och erfarenheter. Genom Sironas varierade uppdrag och mina kompetenta kollegor, stimuleras jag i min arbetsroll som senior konsult. En annan stark drivkraft är att kunna hjälpa och bidra till samhället, vilket rimmar väl med Sironas värdegrund. Där projekt både inom privat och offentlig sektor producerar samhällsnytta. Dessutom bidrar trevliga kollegor och en öppen företagskultur till ett fantastiskt kul arbete.

Varmt välkommen Thomas!