2022-01-21

Möt Shanie: vår nya kollega på Sirona!

Shanie är vår nya kollega på Sirona och började i januari som senior konsult hos oss! Lär känna Shanie genom två korta frågor:

Vem är du?

Jag är ursprungligen molekylärbiolog och har även en doktorsexamen i immunologi. Under de senaste åren har jag varit anställd på Karolinska Institutet där jag drivit projekt inom translationella studier.

Varför Sirona?

För mig är det helt avgörande att mina arbetsuppgifter är meningsfulla, varierande och intellektuellt stimulerande. Det är aspekter som är väl förankrade i Sironas värdegrund, vilket i kombination med företagets fokus på LifeScience väckte mitt intresse att bli en del av teamet. Redan nu är jag nyfiken på att lära mig mer inom områden som Analys och Due Diligence. Men samtidigt är företagsklimatet sådant att det främjar utveckling inom flera områden. Det gör att jag är övertygad om att jag ska kunna bidra till företagets fortsatta framgång. 

Varmt välkommen Shanie!