2020-02-05

Vill du vara intern på Sirona i sommar?

Var med och förbättra hälso- och sjukvården!

Sirona söker nya medarbetare som delar vår passion för hälso- och sjukvård. Sirona är ett innovativt managementkonsultbolag med cirka 25 medarbetare. Här jobbar bland annat läkare, ingenjörer, ekonomer och biomedicinare. Mixen av kompetenser skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö, där alla har något viktigt att bidra med. Vi ger dig möjligheten att arbeta med de största och viktigaste vårdfrågorna i nära samarbete med våra kunder. Du kommer att dagligen mötas av nya utmaningar och på så sätt utvecklas i en snabb takt.

Vi har precis lagt ut en ny annons där vi söker interns för sommaren!

Intern sommar 

Sirona söker dig som kommer att ta masterexamen eller motsvarande under 2021-2023 och som delar vår passion för hälso- och sjukvård. Under juni månad 2020 erbjuder vi dig möjligheten att ingå i ett av våra projektteam och arbeta med kvantitativa och kvalitativa analyser av strategiska och operationella frågeställningar i något av våra pågående projekt.  Sommarpraktik är en möjlighet att få en god inblick i vad rollen som konsult hos Sirona innebär samtidigt som du får en värdefull erfarenhet.

Missa inte att vi även söker Konsulter med 1-3 års arbetslivserfarenhet och konsulter (nyexaminerade studenter). Vi har dessutom en casekväll 26/2.

Läs mer på vår karriärsida eller kontakta Erik direkt!