Skip to main content

Tillsammans för framtidens hälso- och sjukvård

Våra samarbetspartners är ett viktigt komplement i våra uppdrag att utveckla framtidens hälso- och sjukvård och life science. Ett samarbete som ger oss en ökad bredd, djupare insikt och tillgång till fler innovativa idéer. Läs om några av våra större partners nedan.

Capgemini
Capgeminis innovativa lösningar inom molntjänster, digitalisering och plattformar kombinerat med Sironas spetskompetens inom hälso- och sjukvård resulterar i ett spännande samarbete med stora fördelar för kunder inom sektorn. Sirona är bland annat underleverantör åt Capgemini på Kammarkollegiets ramavtal för verksamhets- och organisationsutveckling samt utredning, ledning och verksamhetsstyrning.

Analysys Mason
Analysys Mason är ett ledande konsultbolag inom TMT-området och har kunder inom både offentlig- och privat sektor. Företaget har omfattande erfarenhet inom transformation med koppling till digitalisering, infrastruktur och tillgänglighet.

Vill du samarbeta med oss?

I vårt arbete med att skapa framtidens sjukvård är partnerskap en viktig del. Vi söker ständigt nya samarbeten och aktörer som delar våra värderingar. Det kan vara i ett enskilt projekt eller över en längre tid. Hör av dig om du tycker att det låter intressant!


    Samtycke